Jyderodsgaard dessertvin:
En vin fremstillet på fuldmodne solbær. Har en alkohol procent på 16,5.
Skal nydes afkølet og er fantastisk til ostebord,
og ikke for søde desserter.
Startede produktion af solbærvin i 2008, og der reproduceres ny vin hvert årstal, når solbærrene høstes.
Jyderodsgaard solbærvin:
En vin fremstillet på fuldmodne solbær. Har en alkohol procent på 11.
Skal nydes afkølet og er fantastisk som aperitif, eller som et glas på terrassen en lun sommeraften. Er en lidt ”sjov og anderledes”
let vin.
Jyderodsgaard solbærsaft:
Denne saft er fremstillet som den gode saft fra vores bedsteforældres tid.
Bærrene er dampet, således at denne
rigtige solbærsmag fremhæves, og derefter kun sødet med sukker.
Nydes opblandet med vand både som kold og varm saft/toddy.
Saften kan også bruges i sovs til vildt og fjerkræ, som frugtsovs, sorbetis og frugtgrød.
Denne produktion startede i 2010.
Jyderodsgaard solbærsyltetøj:
Denne syltetøj er fremstillet af solmodne solbær og kun tilsat sukker. Smager fantastisk
sammen med ost, pandekager og æbleskiver.
Startede produktion 2013.
Jyderodsgaard solbærchutney:
Denne chutney er fremstillet af fuldmodne solbær, tilsat
sødt og surt som sukker og eddike. Har også æble og løg i, samt krydderier som ingefær og cayennepeber.
Er et suverænt tilbehør til kødretter, grillretter og i en sandwich.
Startede produktionen
i 2013.